Nieuwe ouders
Hallo nieuwe ouder(s),

Hartelijk welkom op CBS De Regenboog
 
       

                                                   
U zoekt een school voor uw kind. Een school die bij u en uw kind past en waar uw kind met plezier naar toe zal gaan. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze school en overweegt om uw kind op onze school aan te melden, bent u natuurlijk hartelijk welkom. U kunt dan een afspraak maken met de directeur om onze school te bezoeken.
Tijdens dit bezoek kunnen we met elkaar kennis maken en kan in een persoonlijk gesprek uitgelegd worden hoe wij ons onderwijs vorm geven en welke dingen wij op school belangrijk vinden. Zo kunt u een indruk van de school krijgen en bedenken of onze school bij u en uw kind past.                                                              
In dit gesprek komt aan de orde wat onze school te bieden heeft op het gebied van:
- onderwijs
- sociale veiligheid en Kanjertraining
- zorg en verrijking
- samenstelling van de groepen
- het team
- extra activiteiten 
- Wetenschap&Techniek
- ouderbetrokkenheid
- identiteit
- en natuurlijk de vragen die u heeft

Daarnaast krijgt u uiteraard een rondleiding door onze school, zodat u ook kunt zien hoe wij in de praktijk werken. Zo kunt u een goede indruk van onze school krijgen.

Bij kinderen die in een hogere groep instromen, neemt de schooldirectie contact op met de directie van de oude school om gegevens op te vragen. Het is van belang dat vooraf ook alle rapporten van het kind worden meegenomen.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 
Uiteraard vindt u hier op de website ook allerlei informatie over onze school en kunt u via de groepspagina's alvast een kijkje in de verschillende groepen nemen!
Met vriendelijke groet,
 
Marian Siepel
Directeur CBS De Regenboog
010-5214017